top of page
Combi /
breaker / LHV

Klanten

SKB kent een grote diversiteit aan klanten. Van kleine tot aan grote. Organisaties die jaarlijks 40 containers boeken tot aan bedrijven die dit aantal continu per week boeken. Maar ook klanten die de ene periode veel aanbod hebben en dan weer een periode niet. Voor alle soorten klanten wordt zo goed mogelijk gezocht naar een passende oplossing.

Containertransport

Het personeel

SKB heeft natuurlijk eigen personeel in dienst: op kantoor en op de vrachtauto. Daar wordt in geïnvesteerd middels trainingen, teambuildingdagen en persoonlijke aandacht. De transportsector is zeer direct en bij tijden zelfs hard en er is elke dag tijdsdruk. Daar moet je als persoon tegen kunnen, maar er wordt in overleg ook de klanten ook gezocht naar ruimte en wederzijds begrip voor situaties waarbij overmacht een rol speelt.

Charters

SKB Logistics werkt ook met charters. Zij zijn hard nodig vanwege hun zelfstandigheid en gedrevenheid. Maar ook zij hebben, als zelfstandig ondernemers, zo hun eigen wensen qua type werk en gewenste omzet. SKB streeft naar optimaal rendement voor alle partijen. In deze vorm samenwerken moet een win-winsituatie opleveren voor alle partijen: klant, personeel en charter.

Containertransport

Onze stakeholders

Als transportbedrijf bevindt je je in een uiterst gevoelige positie. Het is veel schakelen tussen de verschillende stakeholders: de klanten, het personeel en de charters.

bottom of page