top of page

Voor charters

SKB Logistics zorgt voor containertransport in binnen- en buitenland. Wij hebben klanten in Duitsland, Frankrijk, België en heel Nederland. Door deze variatie aan bestemmingen is elke rit die je uitvoert weer anders. Als charter haal jij de containers op bij de haven en ben je verantwoordelijk voor de juiste afhandeling van de rit. Om in aanmerking te komen als charter bij SKB Logistics ben je een uitstekend internationaal chauffeur die onder alle omstandigheden een veilige weggebruiker is. Tevens ben je representatief en klantvriendelijk zodat je altijd en overal een goed visitekaartje voor ons bedrijf bent.

Wij zoeken betrouwbare charters

Onze onderneming kan alleen goed functioneren als wij op onze charters kunnen bouwen. Daarom is het essentieel dat je betrouwbaar bent en een hoge kwaliteit levert. Ben jij die betrouwbare charter die wij zoeken, dan staat daar natuurlijk ook wat tegenover.

Goede voorwaarden als charter

Je profiteert namelijk van de goede voorwaarden en regelmatige opdrachten. Zo zorgen wij voor een correcte en tijdige betaling waarbij wij gebruik maken van de gegevens uit de PTV routeplanner. En doordat je een vaste opdrachtgever hebt, kun je rekenen op een diversiteit aan ritten. Daarnaast kun je gebruik maken van een voordelige tankregeling met tankpas. Ben jij onze charter? En lijkt het je wat om voor ons aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens!

Email: info@skblogistics.nl
Telefoon: +31 85 1117650

Containertransport
bottom of page