top of page

Uw partner in

container

transport

 

 

SKB Logistics: goede samenwerking

SKB Logistics is een container transport bedrijf dat werkt op basis van een goede samenwerking en wederzijds vertrouwen. Wij zijn van mening dat je in die situatie gezamenlijk iets opbouwt: stabiel transport, scherpe maar gezonde tarieven, elkaar verder helpen in lastige situaties (tekorten of overschotten of een vergeten spoedklus) en een veilige wegsituatie. Wij zijn geen prijzenduikers, we bieden niet op veilingsites. Goed transport voor een goede, scherpe prijs.

 

Neem eens contact met ons op voor een offerte op maat: + 31 85-1117650 of info@skblogistics.nl.

Onze container transportdiensten

One-way transport

One-way transport

SKB is gespecialiseerd in het ‘one way’ vervoeren van zeecontainers. Van de West-Europese havens naar het achterland van Duitsland, Belgie, Frankrijk, Zwisterland, enzovoort. En omgekeerd. Als klant betaalt u de enkele rit (one way). SKB zorgt voor een (andere) betaalde rit retour.Heel eenvoudig. Zo kunt u voor scherpe prijzen uw containers vervoeren. 

ADR containers

ADR containers 

SKB is gespecialiseerd in het ‘one way’ vervoeren van zeecontainers. Van de West-Europese havens naar het achterland van Duitsland, Belgie, Frankrijk, Zwisterland, enzovoort. En omgekeerd. Als klant betaalt u de enkele rit (one way). SKB zorgt voor een (andere) betaalde rit retour. Heel eenvoudig. Zo kunt u voor scherpe prijzen uw containers vervoeren. 

Wat gebeurt er op onze Instagram?

bottom of page